torek, 5. maj 2015

Pokrite prodajne površine

Za vrtni center EUROGARDEN smo v preteklih mesecih postavili tri objekte namenjene zunanji prodaji. Vse tri konstrukcije so izdelane po meri in prilagojene potrebam in željam naročnika. Objekti so dimenzij 20 m x 60 m, 11 m x 52 m in 48 m x 40 m.

Zadnja konstrukcija ločne oblike je pokrita deloma s pvc ponjavo, deloma s pvc mrežo. Namen takega prekritja je propustnost vode in svetlobe za sadike dreves in grmovnic in pa streha nad potmi v objektu. Ko pada dež, zaliva površine z rastlinami, poti pod streho pa ostajajo suhe. Svetloba doseže rastline, če je sonce premočno, pa mreža deluje kot senca. V zimskem času streha varuje sadike pred snegom. Ker gre za prvo tako izvedbo, smo predhodno izdelali manjši testni objekt, ki nam je pomagal pri izbiri ustreznih materialov.

Investitor je z izvedbo zadovoljen, saj objekt izpolnjuje vse njegove zahteve. Inovativnost pri razvoju objekta je plod znanja naše inženirske ekipe. Vse faze od idejnega izrisa do izdelave delov objekta v proizvodnji in montaže so bile izvedene v razmeroma kratkih rokih, da se je postavitev končala pred spomladanskim prodajnim obdobjem.








Ni komentarjev:

Objavite komentar