četrtek, 10. november 2011

Možnosti uporabe jeklenih konstrukcij prekritih s pvc ponjavo

Jeklene konstrukcije prekrite s pvc ponjavo imajo zelo širok spekter uporabe. V osnovi so to industrijski šotori, ki služijo skladiščenju najrazličnejših materialov, izdelkov, strojev in druge mehanizacije. V povezavi s skladiščenjem lahko večji objekti služijo tudi kot logistični centri, kjer se blago razporeja in natovarja na prevozne enote.

industrijski skladiščni šotori
industrijski skladišni šotor
Poleg osnovne uporabe, je industrijski šotor z določenimi prilagoditvami lahko namenjen tudi pokrivanju večjih površin namenjenih gospodarjenju z odpadki. Podobno je pri pokrivanju večjih parkirišč namenjenih prodaji novih ali rabljenih vozil.

pokrita parkirišča
Jeklene konstrukcije večjih dimenzij, se uporabljajo tudi kot hangarji za letala ali helikopterje. Prav tako so posebne jeklene konstrukcije po meri lahko različni športni objekti (za nogomet, tenis, badminton, hokej, kot balinišče, jahalnica ipd.).

hangar
Če pvc ponjavo na stenah in/ali na strehi zamenjamo z neizolirano trapezno pločevino ali pa z izoliranimi panelnimi ploščami, običajno že govorimo o industrijski hali. Te so primerne tudi za proizvodnjo, skladiščenje občutljivejših materialov, ogrevane športne objekte ipd.

industrijska hala
Industrijski šotori in druge jeklene konstrukcije imajo številne prednosti pred klasičnimi objekti, predvsem v bistveno nižji ceni, hitrosti izdelave in postavitve.

Ni komentarjev:

Objavite komentar