ponedeljek, 27. oktober 2014

Partnerstvo v Kompetenčnem centru za design management

V partnerstvu Kompetenčnega centra za design management sodelujemo kot podjetje s končnimi produkti in blagovno znamko. Cilj partnerstva je izboljšati znanje o prednostih sistematičnega vključevanja oblikovanja kot dejavnika diferenciacije in povečanja vrednosti izdelkov za uporabnika in učinkovito integracijo oblikovanja v razvojne strategije. Želimo izboljšati celostno razumevanje principov design managementa na vseh ravneh podjetja. S tem namenom se vključujemo v zunanja izobraževanja in notranja izobraževanja, ki jih ponujajo partnerji in jih izvajamo sami. Zavedamo se, da ima design management neposreden vpliv na dolgoročno stabilnost, konkurenčnost in uspešnost.

Definicija:
Design management je poslovna dejavnost, ki s projektnim vodenjem načrtovalskih projektov oblikovanja upravlja kreativni proces, poslovno strategijo in nabavno verigo, podpira kulturo kreativnosti in gradi strukturo organizacije, sposobne doseči najvišje poslovne cilje. (Vir: http://www.design-management.si/design-management/)

Nova znanja že vključujemo v vsakdanje procese v podjetju in v komunikacijo z uporabniki naših industrijskih šotorov, industrijskih hal, agrotunelov in rastlinjakov.

Projekt Kompetenčnega centra za design management v obdobju od 1. 2. 2013 31. 7. 2015 delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada.

Kompetenčni center za Design Management

Ni komentarjev:

Objavite komentar