ponedeljek, 16. april 2012

Pokrita parkirišča

Pokrita parkirišča niso le visoke parkirne hiše klasične gradnje ali podzemna parkirišča. Industrijski šotori v posebni izvedbi predstavljajo idealno rešitev za večja pokrita parkirišča. Izvedba šotora brez pokritih sten, samo s streho, je poceni in hitra rešitev za pokritje parkirišč večjih dimenzij.

Pri podjetju Konstrukcije Schwarzmann je oznaka teh tipov industrijskih šotorov WMS. Vroče cinkana jeklena konstrukcija prilagojena lokalnim snežnim in vetrovnim obremenitvam zagotavlja ustrezno stabilnost v vseh letnih časih. PVC ponjava ščiti vozila pred neželenimi vremenskimi vplivi kot so sneg, dež, toča in umazanijo iz zraka. Standardna razpona sta 14,5 in 15,3 m, kar ustreza širini dvojnega parkirišča z dovozom. Širino prilagodimo željam naročnika.

Pokrita parkirišča so lahko rešitev za vse prodajalce vozil. Poleg zaščite vozil lahko pokrit prostor uporabite tudi kot prodajni ali razstavni prostor. Izgled tako pokritega parkirišča je moderen in se lepo vklopi v okolje. Standardni barvi ponjave sta bela in svetlo siva (izberete pa lahko katerokoli z barvne lestvice proizvajalca Sattler). Po naročilu lahko ponudimo tudi potisk ponjave. Konstrukcijo lahko prestavimo na drugo lokacijo.

Industrijski šotori za prekritje parkirišč  imajo številne prednosti pred drugimi rešitvami:
- glede na kvaliteto in lastnosti so cenovno ugodni
- hitra izvedba (kratek dobavni rok in čas montaže - poglejte si video montaže)
- kvalitetni materiali zagotavljajo dolgo dobo uporabnosti objekta (10 let in več)
- ustrezajo zimskim in letnim pogojem uporabe
- montaža na asfaltno podlago brez predhodnih gradbenih del
- če je potreba se lahko objekt tudi demontira in prestavi na novo lokacijo.

Če bi vas zanimalo pokrito parkirišče, nam pošljite povpraševanje.




Ni komentarjev:

Objavite komentar